Alice finn caspersen instagram

alice finn caspersen (@alicecaspersen) • Instagram photos …

2076 Followers, 1042 Following, 120 Posts – See Instagram photos and videos from alice finn caspersen (@alicecaspersen)

alice finn caspersen on Instagram: “vintermøn”

alice finn caspersen on Instagram: “vintermøn”

20. dec. 2022 — 1 Likes, 0 Comments – alice finn caspersen (@alicecaspersen) on Instagram: “vintermøn”

alice finn caspersen (@alicecaspersen) on Instagram: “vintermøn”

Finn Caspersen (@finn_caspersen) • Instagram photos and …

Finn Caspersen. 11 posts. 591 followers. 4 following. This Account is Private. Already follow finn_caspersen? Log in to see their photos and videos.

alice finn caspersen on Instagram: “Jubiii, så er den officielle …

alice finn caspersen on Instagram: “Jubiii, så er den officielle plakat til Kometernes jul ude! Er så stolt og glad for at være med sammen med en masse dygtige mennesker. Vi glæder os til december ☄️🪐”

4. okt. 2021 — 294 Likes, 24 Comments – alice finn caspersen (@alicecaspersen) on Instagram: “Jubiii, så er den officielle plakat til Kometernes jul ude!

294 Likes, 24 Comments – alice finn caspersen (@alicecaspersen) on Instagram: “Jubiii, så er den officielle plakat til Kometernes jul ude! Er så stolt og glad for at være med sammen med en masse dygtige mennesker. Vi glæder os til december ☄️🪐”

I dag har søde @nicklasvegas og jeg sendt live med Universet …

alice finn caspersen on Instagram: “I dag har søde @nicklasvegas og jeg sendt live med Universet Direkte fra @odensesciencelab på YouTubekanalen @videnskabsaar22, hvor vi både har snakket om DNA og diabetes med @diabetesforeningen – og lavet et lille forsøg hvor vi kigger på min DNA (og et hindbærs!) 🌟🧬🪐 Link i bio.”

12. dec. 2021 — 538 Likes, 9 Comments – alice finn caspersen (@alicecaspersen) on Instagram: “I dag har søde @nicklasvegas og jeg sendt live med Universet …

538 Likes, 9 Comments – alice finn caspersen (@alicecaspersen) on Instagram: “I dag har søde @nicklasvegas og jeg sendt live med Universet Direkte fra @odensesciencelab på YouTubekanalen @videnskabsaar22, hvor vi både har snakket om DNA og diabetes med @diabetesforeningen – og lavet et lille forsøg hvor vi kigger på min DNA (og et hindbærs!) 🌟🧬🪐 Link i bio.”

Nu bliver Alice stoppet på gaden, og børn farver deres hår lilla

Før december var ny Odense-stjerne ukendt: Nu bliver Alice stoppet på gaden, og børn farver deres hår lilla | fyens.dk

Alice Finn Caspersen går til dagligt på Odense Katedralskole – og så spiller … Jeg har også oplevet at blive tagget i billeder på instagram, hvor børn har …

Siden hun som seksårig spillede med i Nøddebo Præstegård på Odense Teater, har den nu 20-årige Alice Finn Caspersen drømt om en karriere som skuespiller. Den drøm er nu på vej til at blive virkelighed, og hun kan for tiden opleves i TV 2’s julekalender Kometernes Jul.

Alice spiller Mie i “Kometernes jul” – Odense Katedralskole

Alice Finn Caspersen sidder nu på vores Hogwarts bibliotek og fortæller om den store oplevelse – om de kæmpe studier i Søby, hvor den niende planet blev …

Alice fra Kometernes Jul: Jeg skal aldrig have lilla hår igen

Alice Finn Caspersen spiller rollen som den 19-årige udgave af Mie i TV 2’s julekalender ‘Kometernes Jul’, der sammen med Johannes er strandet på Planet 9.

Sølle start på TV 2s julekalender – men det bliver en smule …

Sølle start på TV 2s julekalender – men det bliver en smule bedre | Nordjyske.dk

1. dec. 2021 — De fire hovedroller, Johannes (Oscar Dietz, tv.), Mie (Alice Finn Caspersen), Elias (Bertil Karlshøj Smith) og Noor (Shireen Rasool), …

Nordjyskes anmelder klager over for meget fjolleri og for lidt seriøs videnskab i “Kometernes jul”

Keywords: alice finn caspersen instagram