Christina dueholm instagram

Christina Dueholm (@christinadueholm) • Instagram photos …

99.7k Followers, 702 Following, 3486 Posts – See Instagram photos and videos from Christina Dueholm (@christinadueholm)

Christina Dueholm on Instagram: “Love the original details in …

Christina Dueholm på Instagram: “Love the original details in our house 🥰”

3807 Likes, 13 Comments – Christina Dueholm (@christinadueholm) on Instagram: “Love the original details in our house ”

3,807 Likes, 13 Comments – Christina Dueholm (@christinadueholm) on Instagram: “Love the original details in our house 🥰”

Christina Dueholm (@christinadueholm) • Instagram photos …

99.7k Followers, 699 Following, 3482 Posts – See Instagram photos and videos …

Christina Dueholm (@christinadueholm) • Instagram-billeder og

Christina Dueholm (@christinadueholm) • Instagram-billeder og -videoer

Livsstil, mode, beauty, bolig, husrenovering, DIY, familieliv, opskrifter og …

99,7 tusind følgere, 696 følger, 3.488 opslag – Se Instagram-billeder og -videoer fra Christina Dueholm (@christinadueholm)

Christina Dueholm on Instagram: “For my Danish followers …

Christina Dueholm på Instagram: “For my Danish followers: Hudproblemer? Læs til enden – der er hjælp at hente. 🙏🏻 Jeg har selv været igennem forskellige udfordringer med min hud gennem årene – først akne som 25-årig, pigmentforandringer i ansigtet et par år senere og i øjeblikket døjer jeg med røde knopper på overarme og lår. 😕 Huden er kroppens største organ og vi slås nok allesammen med et eller andet før eller siden. @eauthermaleavenedanmark har stillet deres dygtigste eksperter til rådighed, som står klar til at besvare alle de spørgsmål og udfordringer, I måtte have angående jeres hud – eksem, akne, pigmentforandringer, udslæt, solskader, tør/fedtet hud, store porer – you name it… I kan også stille spørgsmål omkring pleje, hvilke cremer der er bedst til specifikke hudtyper, osv. I skal ikke holde jer tilbage. Jeg deler spørgsmål og svar i et blogindlæg inden længe. Hvis I ikke har lyst til at skrive jeres spørgsmål her i tråden, så send mig en DM. Jeg glæder mig til at læse dem og blive klogere sammen med Avènes eksperter. Swipe for at finde en samling af nogle af mine yndlingsprodukter fra Avène & swipe videre for at se, hvor slemt det stod til med min hud i 2013. 😢”

2877 Likes, 17 Comments – Christina Dueholm (@christinadueholm) on Instagram: “For my Danish followers: Hudproblemer? Læs til enden – der er hjælp at hente.

2,876 Likes, 17 Comments – Christina Dueholm (@christinadueholm) on Instagram: “For my Danish followers: Hudproblemer? Læs til enden – der er hjælp at hente. 🙏🏻 Jeg har selv været igennem forskellige udfordringer med min hud gennem årene – først akne som 25-årig, pigmentforandringer i ansigtet et par år senere og i øjeblikket døjer jeg med røde knopper på overarme og lår. 😕 Huden er kroppens største organ og vi slås nok allesammen med et eller andet før eller siden. @eauthermaleavenedanmark har stillet deres dygtigste eksperter til rådighed, som står klar til at besvare alle de spørgsmål og udfordringer, I måtte have angående jeres hud – eksem, akne, pigmentforandringer, udslæt, solskader, tør/fedtet hud, store porer – you name it… I kan også stille spørgsmål omkring pleje, hvilke cremer der er bedst til specifikke hudtyper, osv. I skal ikke holde jer tilbage. Jeg deler spørgsmål og svar i et blogindlæg inden længe. Hvis I ikke har lyst til at skrive jeres spørgsmål her i tråden, så send mig en DM. Jeg glæder mig til at læse dem og blive klogere sammen med Avènes eksperter. Swipe for at finde en samling af nogle af mine yndlingsprodukter fra Avène & swipe videre for at se, hvor slemt det stod til med min hud i 2013. 😢”

Gæt hvem der har taget disse billeder… Elskede lille pige.

Christina Dueholm on Instagram: “Gæt hvem der har taget disse billeder… 🥰👧🏼💘 Elskede lille pige.”

3440 Likes, 22 Comments – Christina Dueholm (@christinadueholm) on Instagram: “Gæt hvem der har taget disse billeder… Elskede lille pige.”

3,440 Likes, 22 Comments – Christina Dueholm (@christinadueholm) on Instagram: “Gæt hvem der har taget disse billeder… 🥰👧🏼💘 Elskede lille pige.”

Glimt fra min tur til København i dag. Jeg skulle bare et smut …

Christina Dueholm on Instagram: “Glimt fra min tur til København i dag. 😍 Jeg skulle bare et smut til tandlægen og se engang. 🙌🏼✨ Tænk, hvor umage de gjorde sig, da de byggede for lidt over 100 år siden? Jeg ville ønske, at man nu og da ville lægge lidt af samme kunst og stil i bygningerne, når man opfører nyt blandt alt det gamle. 🤍”

2163 Likes, 15 Comments – Christina Dueholm (@christinadueholm) on Instagram: “Glimt fra min tur til København i dag. Jeg skulle bare et smut til …

2,163 Likes, 15 Comments – Christina Dueholm (@christinadueholm) on Instagram: “Glimt fra min tur til København i dag. 😍 Jeg skulle bare et smut til tandlægen og se engang. 🙌🏼✨ Tænk, hvor umage de gjorde sig, da de byggede for lidt over 100 år siden? Jeg ville ønske, at man nu og da ville lægge lidt af samme kunst og stil i bygningerne, når man opfører nyt blandt alt det gamle. 🤍”

Christina Dueholm on Instagram: “We have travelled to exotic …

9101 Likes, 37 Comments – Christina Dueholm (@christinadueholm) on …

Christina Dueholm on Instagram: “Autumn ”

Christina Dueholm på Instagram: “Autumn 🍁”

3360 Likes, 9 Comments – Christina Dueholm (@christinadueholm) on Instagram: “Autumn ”

3,360 Likes, 10 Comments – Christina Dueholm (@christinadueholm) on Instagram: “Autumn 🍁”

Monday mood. Wish you all a great start of the week. – Instagram

4.433 Me gusta, 26 comentarios – Christina Dueholm (@christinadueholm) en …

Keywords: christina dueholm instagram