Morten kjeldgaard instagram

Morten Kjeldgaard (@mortenkjeldgaard) • Instagram photos …

Morten Kjeldgaard. ❤️ Nå dine mål med dans, kærlighed og kage Dans og Træn Dig Sund og Glad Hjemme i Stuen

Morten Kjeldgaard (@mortenkjeldgaard) • Instagram photos …

❤️ Nå dine mål med dans, kærlighed og kage Dans og Træn Dig …

Morten Kjeldgaard on Instagram: ““2020 tog sgu røven på os …

Morten Kjeldgaard 🕺🏼 på Instagram: ““2020 tog sgu røven på os alle!” Sidste år så mit ‘Godt Nytår’ billede sådan her ud… kan ikke finde ud af, om jeg er kommet til at provokere det dengang kommende 2020 lidt for meget… for synes dælme godt nok det har opført sig dårligt! 😳 Kan dog afsløre, at jeg holder mig i skindet i år og lover, at der ikke kommer en lignende velkomst til 2021… så er der da chance for en noget lysere fremtid for os alle 😆 Så velbekomme🤞🏼 Ps. Fjolleri han forekomme #nytår #detblivergodtigen”

4331 Likes, 209 Comments – Morten Kjeldgaard (@mortenkjeldgaard) on Instagram: ““2020 tog sgu røven på os alle!” Sidste år så mit ‘Godt Nytår’ billede …

4,331 Likes, 209 Comments – Morten Kjeldgaard 🕺🏼 (@mortenkjeldgaard) on Instagram: ““2020 tog sgu røven på os alle!” Sidste år så mit ‘Godt Nytår’ billede sådan her ud… kan ikke finde ud af, om jeg er kommet til at provokere det dengang kommende 2020 lidt for meget… for synes dælme godt nok det har opført sig dårligt! 😳 Kan dog afsløre, at jeg holder mig i skindet i år og lover, at der ikke kommer en lignende velkomst til 2021… så er der da chance for en noget lysere fremtid for os alle 😆 Så velbekomme🤞🏼 Ps. Fjolleri han forekomme #nytår #detblivergodtigen”

Morten Kjeldgaard on Instagram: “Hvor er det vildt som tiden …

1887 Likes, 16 Comments – Morten Kjeldgaard (@mortenkjeldgaard) on …

Morten Kjeldgaard on Instagram: “Do what makes you happy …

Do what makes you happy, be yourself and f**k what people think ✌ God …

Morten Kjeldgaard on Instagram

Morten Kjeldgaard 🕺🏼 på Instagram: “Kostvejleder ✅ Eksaminatoreren sagde: “ja, det her kunne du jo ikke danse dig ud af, men det behøvede du vist heller ikke” 🕺🏼 Jeg overvejede at kaste mig ud i et par cha cha trin, men tænkte, ej det er også for meget! Men endte alligevel med at stå og give hende et lille show i samba… 🤦🏼‍♂️😂 #glædesdans #lettelse #hvorforblivermansånervøs #videretilnæsteprojekt @atworkskolen”

3424 Likes, 91 Comments – Morten Kjeldgaard (@mortenkjeldgaard) on Instagram: “Kostvejleder ✓ Eksaminatoreren sagde: “ja, det her kunne du jo ikke …

3,422 Likes, 91 Comments – Morten Kjeldgaard 🕺🏼 (@mortenkjeldgaard) on Instagram: “Kostvejleder ✅ Eksaminatoreren sagde: “ja, det her kunne du jo ikke danse dig ud af, men det behøvede du vist heller ikke” 🕺🏼 Jeg overvejede at kaste mig ud i et par cha cha trin, men tænkte, ej det er også for meget! Men endte alligevel med at stå og give hende et lille show i samba… 🤦🏼‍♂️😂 #glædesdans #lettelse #hvorforblivermansånervøs #videretilnæsteprojekt @atworkskolen”

Morten Kjeldgaard on Instagram: “For præcis 100 dage siden …

Morten Kjeldgaard 🕺🏼 på Instagram: “For præcis 100 dage siden mødte jeg hende her for første gang ❤️ Og nu står vi i Vild Med Dans semifinalen, og i aften gælder det en plads i finalen😱 Jeg er så pave stolt over hvad Coco har formået, og shit hvor har hun knoklet!!💪🏼💦 Vi vil sindssygt gerne i finalen, og personligt ville det betyde at min egen mor ville komme at se os danse❤️ Min mor tør ikke se Vild Med Dans i studiet, fordi hun tror hun kan bringe uheld (hun var inde at se showet i 2013, hvor jeg røg ud). Jeg har gjort ALT for at overtale hende til at komme og se live showet en fredag, men NU har jeg fået hende overtalt til at komme og se finalen, hvis vi er med, fordi der kan man IKKE blive stemt ud 😍 Så min motivation er klar til i aften 🤗 kærlighed herfra 😘 @cocoowino @vildmeddans #vmd19 #cocoogmorten #vildmeddans”

2489 Likes, 71 Comments – Morten Kjeldgaard (@mortenkjeldgaard) on Instagram: “For præcis 100 dage siden mødte jeg hende her for første gang ❤️ Og nu …

2,489 Likes, 71 Comments – Morten Kjeldgaard 🕺🏼 (@mortenkjeldgaard) on Instagram: “For præcis 100 dage siden mødte jeg hende her for første gang ❤️ Og nu står vi i Vild Med Dans semifinalen, og i aften gælder det en plads i finalen😱 Jeg er så pave stolt over hvad Coco har formået, og shit hvor har hun knoklet!!💪🏼💦 Vi vil sindssygt gerne i finalen, og personligt ville det betyde at min egen mor ville komme at se os danse❤️ Min mor tør ikke se Vild Med Dans i studiet, fordi hun tror hun kan bringe uheld (hun var inde at se showet i 2013, hvor jeg røg ud). Jeg har gjort ALT for at overtale hende til at komme og se live showet en fredag, men NU har jeg fået hende overtalt til at komme og se finalen, hvis vi er med, fordi der kan man IKKE blive stemt ud 😍 Så min motivation er klar til i aften 🤗 kærlighed herfra 😘 @cocoowino @vildmeddans #vmd19 #cocoogmorten #vildmeddans”

Morten Kjeldgaard on Instagram: “Nogen synes det er riiiiigtig …

Morten Kjeldgaard 🕺🏼 på Instagram: “Nogen synes det er riiiiigtig sjovt at jeg sveder som en hest! 😂 Men sådan er det når man skal hamle op med en bokser… Og jeg som troede jeg var i god form 🙈😂 det skal lige siges at @s_mahfoud også sveder!!! 💦😜❤️ #teamSved? #kæmpermedhofterogstrækteben #vmd16 #vildmeddans #sejesarah #sarahogmorten”

585 Likes, 4 Comments – Morten Kjeldgaard (@mortenkjeldgaard) on Instagram: “Nogen synes det er riiiiigtig sjovt at jeg sveder som en hest!

585 Likes, 4 Comments – Morten Kjeldgaard 🕺🏼 (@mortenkjeldgaard) on Instagram: “Nogen synes det er riiiiigtig sjovt at jeg sveder som en hest! 😂 Men sådan er det når man skal hamle op med en bokser… Og jeg som troede jeg var i god form 🙈😂 det skal lige siges at @s_mahfoud også sveder!!! 💦😜❤️ #teamSved? #kæmpermedhofterogstrækteben #vmd16 #vildmeddans #sejesarah #sarahogmorten”

Morten Kjeldgaard on Instagram: “KÆMPE TAK til jer som …

Morten Kjeldgaard 🕺🏼 på Instagram: “KÆMPE TAK til jer som hjalp os videre i Vild Med Dans i går, for vi havde om nogen virkelig brug for hjælp! Og uden jer havde vi danset vores sidste dans❤️Må ærligt indrømme at følelsen af, at ikke føle sig tilstrækkelig er følelsen, der går igennem min krop, når jeg står i en omdans. Og tænker mange ville føle det samme i den situation. Vi ved jo alle at nogen skal stå der, og nogen skal sendes hjem, men det gør simpelthen ikke situationen lettere😏Jeg er kæmpe ked af det på @millefunk og @kristian_bech_ vegne, og kommer til at savne I to skønne mennesker😢Sara knokler, gør sig umage og er kæmpe begejstret for at være med… og jeg er så utrolig glad for at jeg må svinge dig rundt på dansegulvet @sarabro, hvertfald to uger endnu 🤩 Det varmer rigtig meget at læse alle jeres søde og opbakkende beskeder. Jeg læser dem alle og tager det hele ind… I er de bedste! 😘I morgen hopper vi tilbage i træningslokalet for at knokle videre, og det glæder jeg mig max til 😍 kærlighed herfra #vildmeddans #vmd20 #vmd2020 @vildmeddans 📷 Henrik Ohsten/TV2”

3417 Likes, 143 Comments – Morten Kjeldgaard (@mortenkjeldgaard) on Instagram: “KÆMPE TAK til jer som hjalp os videre i Vild Med Dans i går, …

3,413 Likes, 143 Comments – Morten Kjeldgaard 🕺🏼 (@mortenkjeldgaard) on Instagram: “KÆMPE TAK til jer som hjalp os videre i Vild Med Dans i går, for vi havde om nogen virkelig brug for hjælp! Og uden jer havde vi danset vores sidste dans❤️Må ærligt indrømme at følelsen af, at ikke føle sig tilstrækkelig er følelsen, der går igennem min krop, når jeg står i en omdans. Og tænker mange ville føle det samme i den situation. Vi ved jo alle at nogen skal stå der, og nogen skal sendes hjem, men det gør simpelthen ikke situationen lettere😏Jeg er kæmpe ked af det på @millefunk og @kristian_bech_ vegne, og kommer til at savne I to skønne mennesker😢Sara knokler, gør sig umage og er kæmpe begejstret for at være med… og jeg er så utrolig glad for at jeg må svinge dig rundt på dansegulvet @sarabro, hvertfald to uger endnu 🤩 Det varmer rigtig meget at læse alle jeres søde og opbakkende beskeder. Jeg læser dem alle og tager det hele ind… I er de bedste! 😘I morgen hopper vi tilbage i træningslokalet for at knokle videre, og det glæder jeg mig max til 😍 kærlighed herfra #vildmeddans #vmd20 #vmd2020 @vildmeddans 📷 Henrik Ohsten/TV2”

Morten Kjeldgaard on Instagram: “De to K’er! Kaffe …

Morten Kjeldgaard 🕺🏼 på Instagram: “De to K’er! Kaffe☕️ & kærlighed❤️… What else do you need? #🏳️‍🌈 #👬 #👨‍❤️‍👨 #loveislove🌈 #outandproud❤️💙💚💛💜”

4592 Likes, 100 Comments – Morten Kjeldgaard (@mortenkjeldgaard) on Instagram: “De to K’er! Kaffe☕️ & kærlighed❤️… What else do you need?

4,591 Likes, 100 Comments – Morten Kjeldgaard 🕺🏼 (@mortenkjeldgaard) on Instagram: “De to K’er! Kaffe☕️ & kærlighed❤️… What else do you need? #🏳️‍🌈 #👬 #👨‍❤️‍👨 #loveislove🌈 #outandproud❤️💙💚💛💜”

Keywords: morten kjeldgaard instagram